Prosciutto di Modena Appettizer

Ingredients

  • 150 gr Prosciutto di Modena
  • 150 gr Cream Cheese (Philadelphia)
  • 200 gr flour
  • 100 gr Ricotta Cheese
  • 100 gr butter
  • 1 egg
  • salt
  • black pepper

Preparation

Put the flour on a plan, combine butter, ricotta cheese and a little salt. Knead the ingredients to obtain a homogeneous mixture. Allow to rest in a fresh temperature for half an hour, then spread the paste on the plan and cut small circles of 3 cm diameter: brush them with lightly beated egg; add a little pepper and bake them in hot oven (200°) for 15 minutes.

Spread the cream cheese on half the circles. Top with a slice of Prosciutto di Modena and cover with another circle, then serve.

The quantities indicated are enough for four people.

Questo sito utilizza cookie tecnici (propri e di terze parti) per offrirti una migliore esperienza di navigazione e avere statistiche sull’uso dei nostri servizi da parte dell’utenza. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie. Privacy e Cookie

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi